IBO Independant Business Owner IM Mastery Academy

IBO – Independent Business Owner: Passief inkomen genereren

Welkom bij IM Academy – een online digitaal onderwijsplatform verenigd door de zoektocht naar potentieel en groei.

Aan de kern van ons bedrijfsmodel staan IBO’s, die een cruciale rol spelen bij het introduceren van onze online onderwijsdiensten aan de wereld. Laten we het ontleden: Klanten, individuen die hun begrip van de financiële markten naar een hoger niveau willen tillen, kunnen zich bij ons aansluiten via abonnementen op onze onderwijsdiensten. Hier komt de rol van een IBO om de hoek kijken – klanten begeleiden naar onontdekte mogelijkheden.

De hoeksteen van jouw reis hier ligt in commissies, uitsluitend gekoppeld aan de abonnementen die klanten selecteren. Laten we eventuele misvattingen uit de weg ruimen: IM Academy draait NIET om wervingsbeloningen. Commissies worden niet afgeleid van werving of vergoedingen betaald door andere IBO’s. Onze focus ligt op het leveren van tastbare waarde via digitaal onderwijs aan onze klanten. Jouw commissies worden alleen betaald op klantverkopen.

Als IBO ben je een onafhankelijke aannemer, een katalysator voor je eigen reis. Je verdiensten zijn niet vooraf bepaald – ze weerspiegelen de inspanning die je investeert, de klanten die je helpt, en de gezamenlijke verkoopprestaties van het team dat je kunt ontwikkelen en ondersteunen. Het worden van een IBO is waar jouw verlangens samenkomen met onze middelen en jouw ambities samenkomen met onze onwankelbare steun.

Ben je klaar om in de schoenen te stappen van een IBO? Om de rol van een leider, een mentor, een visionair te omarmen? Om jezelf onder te dompelen in een omgeving waar groei geen grenzen kent? Om meer te weten te komen over deze optionele kans, bezoek onze officiële website op im.academy. Jouw reis als onafhankelijke bedrijfseigenaar begint nu met IM Academy. Je moet 18 jaar of ouder zijn om je in te schrijven.

IM mastery academy… DIT is thuis.

#IMacademy #IMmasteryacademy #financieelonderwijs #ondernemerschap #waardevolleindividuen

Ontdek meer over IM Academy: https://im.academy/